Even voorstellen:

Arjan de Wit
Inkoop & Logistiek. Eindverantwoordelijke voor het gehele inkoop en logistieke proces. Geeft altijd 100% om jouw bestelling op tijd en compleet af te leveren.
Tom Heer
Inkoop & Logistiek. Houdt de voorraden op pijl en is dagelijks druk bezig met het soepel laten verlopen van de transportplanning.
Martijn den Bezemer
Verkoop & advies. Aanspreekpunt van onze vaste klanten. Met de grootste zorg neemt hij de orders en offerte aanvragen in behandeling.
Bart Gorter
Verkoop & advies. Geeft graag persoonlijk advies en maakt daarnaast aantrekkelijke tuinschetsen om gezamenlijk tot een mooi resultaat te komen.
Sylvia Vermeer
Verkoop & advies. Inspireert klanten met veel enthousiasme en maakt de mooiste tuinontwerpen voor het realiseren van droomtuinen.
Bas de Vries
Verkoop & advies. Zorgt dat onze klanten uiterst servicegericht worden geholpen en snel aan de slag kunnen met hun tuinklus.
Ramon Bakker
Eigenaar. Eindverantwoordelijk voor al het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Zet de lijnen uit, geeft sturing en springt bij waar nodig.
Ruurd Bakker
Grondlegger van het bedrijf. De beste inkoper van het land en haalt de mooiste gebruikte partijen stenen binnen.
Kees Welboren
Chauffeur. Echte vakman die met alle precisie zijn werk uitvoert. Alles wordt veilig en in hoog tempo afgeleverd.
Nick Baltus
Online Marketeer. Zorgt ervoor dat onze webshop up to date blijft en regelt dat we goed gevonden worden via de diverse online kanalen.
Ed Scholten
Werfmeester. Geeft sturing aan de werfmedewerkers en zorgt er voor dat er orde en netheid is op onze terreinen.
Nick Rooseboom
Logistiek medewerker. Zorgt ervoor dat de bestellingen op tijd klaarstaan en de werf en helpt klanten bij het inladen van hun materialen.
Joost van Willegen
Logistiek medewerker. Vliegt in de heftruck over het terrein heen en zorgt dat alle klanten netjes en vlug geholpen worden.
Jasper van Bemmelen
Logistiek medewerker. Helpt graag een handje mee bij het inladen van materialen en ondersteunt bij alles wat er op de werf moet gebeuren.
Paula Roozendaal
Administratief medewerker. Regelt dat de afhandeling van de in- en verkoop-administratie goed verloopt en helemaal op orde is.
Marit Koelman
Communicatie en vormgeving. Zorgt voor de uitvoering van onze marketing-activiteiten en vertaalt onze positionering in beeld en beleving
Jakob & Mila Bakker
Grootste en tegelijkertijd kleinste fans van Bakker Buitenleven. Dochter en zoon van Ramon en Marit.
Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren