Categorie
Op Voorraad
Toepassing
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Kleur
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Lichtbereik
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Spanning
Prijs
Verlichting

Tuinverlichting

Voor stijlvolle tuinlampen en tuinverlichting van hoogwaardige kwaliteit kun je altijd terecht bij Bakker Buitenleven. Met een ruim assortiment aan diverse verschillende soorten verlichting voor in de tuin hebben wij vast en zeker wel een optie die jou aanspreekt. Naast de perfecte tuin verlichting vind je bij ons uiteraard ook alle toebehoren die je nodig hebt om je tuin te verlichten. Zo bieden wij je niet enkel spotjes of andere soorten duurzame tuin verlichting, maar ook bijvoorbeeld een lichtsnoer voor buiten. Je krijgt bij ons een ruime keuze aan allerlei verschillende tuinlampen én alle nodige toebehoren van topkwaliteit. Zo kun jij de tuinverlichting vinden die perfect bij jouw stijl past en die jouw tuin helemaal afmaakt.

132 Artikelen
Sorteer op

Verschillende soorten tuinverlichting

Je maakt je tuin een gezellige plek om te zijn, ook ‘s avonds, door het plaatsen van sfeervolle tuinverlichting. Met LED verlichting in de tuin creëer je niet alleen een aangename sfeer, je bespaart ook nog eens een hoop energie. De kleur van de behuizing van je tuinlampen is uiteraard ook een belangrijke factor wanneer je een prettige sfeer wilt creëren. Daarom zijn er talloze mooie kleuren om uit te kiezen. Je kunt tuinverlichting aanleggen in het wit of zilver, of juist in een koperachtige tint die mooi bij je tuinmeubels past. Naast kleuren zijn er uiteraard ook vele stijlen om uit te kiezen. Ga je voor een lamp met een bewegingssensor, ga je voor spotjes, in de grond gemonteerde lampen of juist voor een staande buitenlamp? Bij Bakker buitenleven is het zelfs mogelijk om je tegels voor te boren zodat de in-lite tuinverlichting er precies in past. Misschien kies je er zelfs wel voor om bijpassende wandlampen en staande buitenlampen te plaatsen.

Duurzame tuinverlichting

Een mooie tuin met een prachtig uitzicht is goed, maar een mooie tuin met een prachtig uitzicht en duurzame tuinverlichting is nog beter! Duurzame verlichting zorgt niet alleen voor een schonere planeet, maar ook voor een vollere portemonnee. Je verbruikt namelijk met LED verlichting of met een tuinlamp met een verbruik van slechts 3 Watt veel minder energie dan met een normale lamp. Minder energieverbruik betekent natuurlijk dat je minder hoeft te betalen, maar ook dat er minder energie gegenereerd hoeft te worden per lamp. Wanneer je zonnepanelen hebt betekent dat dus dat je minder snel over je energielimiet gaat, zodat je niet meer zo snel op netstroom hoeft terug te vallen. Jouw eigen kleine paradijsje hoeft dus zeker niet schadelijk te zijn voor ons grote paradijs dat wij allemaal delen.

Tuinverlichting aanleggen

Tuinverlichting aanleggen is iets waarvoor je een expert kunt inhuren, maar wat je ook gewoon zelf kunt doen. Je plaatst uiteraard eerst alle lampen waar je ze hebben wilt in de tuin. Vervolgens leg je het hoofdsnoer langs de lampen, vanuit de transformator. Dan sluit je de lichtsnoeren van de tuinlampen aan op het hoofdsnoer. Bij het ingraven van je kabels is het belangrijk om te onthouden dat deze minstens 50 centimeter diep moeten worden ingegraven. Zorg natuurlijk voordat je begint met het aanleggen van je nieuwe tuinverlichting ook altijd dat je eerst de stroom uitschakelt. Andere voorzorgsmaatregelen zoals geïsoleerd gereedschap en schoenen met rubberen zolen zijn natuurlijk ook altijd een goed idee. Zorg dat je goed voorbereid bent voordat je aan de slag gaat met het aanleggen van je tuinlampen, want werken met elektriciteit vergt concentratie. Het is belangrijk om goed op te letten en om voorzichtig en nauwkeurig te werk te gaan, zodat er geen ongelukjes kunnen gebeuren.

Wij scoren een 8.9 bij onze klanten en 97% beveelt ons aan

Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren