menu

Varistone PZ Easy Polymeerzand Naturel / Ivoor Zak 22,7KG

49,95 per stuk
Voorraad: 20 stuksDirect leverbaar

Extra informatie

Het polymeerzand PZ Easy van Varistone is een innovatieve polymeer gebonden voegmortel waarmee je eenvoudig je tuinpad, terras of oprit mee kunt voegen. De Varistone PZ Easy wor...

 • Meer

U bestelt

Varistone PZ Easy Polymeerzand Naturel / Ivoor Zak 22,7KG
Varistone PZ Easy Polymeerzand Naturel / Ivoor Zak 22,7KG
Voorraad: 20 stuksDirect leverbaar
Aantal
Benodigd: 1 stuk
 • Specificaties
 • Extra informatie
 • Bezorginformatie

Bijpassende producten

Extra informatie

Het polymeerzand PZ Easy van Varistone is een innovatieve polymeer gebonden voegmortel waarmee je eenvoudig je tuinpad, terras of oprit mee kunt voegen. De Varistone PZ Easy wordt kant-en-klaar gemengd en geleverd in de kleuren naturel, basalt, caramel en steengrijs.Varistone Polymeerzand PZ Easy kun je gemakkelijk over de bestrating uitstrooien en droog in de voegen vegen. Het polymeerzand is zo fijn dat het probleemloos tussen smalle voegen geveegd kan worden. Wanneer het polymeerzand met water in contact komt begint de uitharding. Het reageert al na enige minuten, zodat de voegen bij het afspoelen er niet uitgespoeld kunnen worden.Hoe verwerk je Varistone PZ Easy?
 1. Verdeel het polymeerzand gelijkmatig over je bestrating.

 2. Veeg met een rubber trekker het polymeerzand langzaam in de voegen, doe dit in diagonale richting.

 3. Zorg ervoor dat het polymeerzand over de gehele oppervlakte wordt verdeeld. Let erop dat het homogeen gemengd blijft.

 4. Wanneer het nodig is, zul je je bestrating nog moeten aftrillen en de stappen hierboven nogmaals herhalen. Bekijk hiervoor de aanwijzingen van de producent van de toegepaste bestrating.

 5. Wanneer je bestrating is voorzien van een facetrand de voeg uitsluitend maximaal tot de onderkant van het facet te vullen.

 6. Vul de Varistone PZ Easy na in de voegen en verwijder het overtollige materiaal zorgvuldig in diagonale richting met behulp van een kokosbezem (anders veeg je het polymeerzand weer uit te voegen).

 7. Wanneer je bestrating hebt met grove poriën of open structuur moet je er voor zorgen dat je de bestrating zeer zorgvuldig reinigt. Eventueel met een bladblazer of stofzuiger.

 8. Indien alle voegen geheel zijn gevuld kan de bestrating met een fijne waterstraal worden afgespoeld tot de voegen 100% met water zijn verzadigd. Begin hiermee aan de kant waar de bestratling het laagst is gelegen.

 9. Aansluitend de oppervlakte direct verder afspoelen en/of schrobben.

 10. Als je klaar bent met het afspoelen en/of schrobben moet de bestrating volledig gedroogd worden zodat het materiaal kan uitharden.Let op: Indien de zon flink schijnt alleen kleinere delen bestrating (ongeveer 5m²) bevochtigen en vervolgens eerst afwerken.Inhoud: 22,7 kg.Eigenschappen:
 • Verminderd de groei van onkruid

 • Het is waterdoorlatend

 • Verminderd het graven van insecten

 • De voeg blijft flexibel

 • Het is waterbestendig

 • Voor elke soort bestrating geschikt

 • Gemakkelijk zelf te verwerken

Specificaties

Artikelnummer VAR-000323
Collectie Voegmortels
Merk Varistone
Gewicht 22.7 Kg

Bezorginformatie

Hoe bereken ik mijn bezorgkosten?
Bestellingen boven € 795,- worden GRATIS thuisbezorgd (m.u.v. sierbestrating en toebehoren, tuinhout, overkappingen en tuinhuizen)!

Via 'verzendkosten berekenen' onder de bestelknop kun je de bezorgkosten van het specifieke product op postcode berekenen.
Je kunt ook hier klikken voor een indicatie van de verzendkosten.

Waar bezorgen wij?
Wij bezorgen alle aankopen bij je thuis. Wij verzenden je bestelling in Nederland (m.u.v. Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen) van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Voor het verzendklaar maken, controleren en afleveren van de bestelling betaal je een bijdrage afhankelijk van de artikelsoort.

 • Snel geleverd
 • Persoonlijke service
 • Showtuin 6 dagen per week geopend
 • Heel veel inspiratie
Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren