Tuinhuizen & Blokhutten
0 Artikelen
Sorteer op
Geen resultaten.
Tuinhuizen & Blokhutten

Tuinhuizen & Blokhutten

>>> Hier wordt geklust! <<<

Hier wordt hard gewerkt aan een mooie nieuwe pagina, met informatie over al onze overkappingen, tuinhuizen en veranda’s. Binnenkort kun je hem hier komen bewonderen.

Kun je niet wachten en wil je dat er bij jou ook iets moois gebouwd wordt?
Uiteraard zijn al onze overkappingen wel gewoon te bestellen. Kom dus gerust langs voor meer informatie of een ontwerpgesprek voor een overkapping op maat.

  • Plan een gratis adviesgesprek en we bespreken al jouw wensen
  • Wij hebben meerdere overkappingen in onze showtuin staan, kom gerust kijken

 

Tuinhuizen & Blokhutten

Of je nu een grote of kleine tuin hebt, voor iedereen hebben wij een blokhut of tuinhuis die past! Wij hebben tuinhuizen van Woodvision en Hillhout met verschillende daken zoals een plat dak, zadeldak of lessenaarsdak, het is maar net wat bij jou en je tuin past. Of misschien is een hoek blokhut wel de beste oplossing voor jouw tuin? Multifunctioneel is het tuinhuis met een overkapping. Hier kun je én je rommel opbergen én heerlijk genieten van het buitenleven. Voor de grotere tuinen zijn de blokhutten en chalets een uitkomst, want hiermee kun je gemakkelijk een extra leefruimte creëren. Een houten garage kan ook zeer handig zijn als je veel ruimte nodig hebt om te klussen. Kom bij ons langs in Heemskerk voor persoonlijk advies, montage of voor een tuinhuis op maat.

Wij scoren een 8.9 bij onze klanten en 97% beveelt ons aan

Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren