Waarom?

Waarom zijn we dagelijks zo druk in de weer met van alles? Zijn we nu enkel bezig met het verkopen van onze producten, mooie spullen inkopen, alles soepel op de werf te verwerken en dat elke dag opnieuw? Nou nee. Wij zien ons aanbod niet per definitie als dienst of product, maar wat we willen leveren aan de klant is waarde. Wij zorgen voor ultiem TUINGENOT!
 
Bakker Buitenleven

Bij Bakker worden tuingenieters geboren

Ons uiteindelijke doel is dat iedereen van zijn tuin kan genieten. Heb je een grote of kleine tuin? Heb je geen limiet of ben je budget gebonden? Houd je erg van tuinieren of kies je liever voor een onderhoudsvriendelijke tuin? Iedereen is bij ons aan het juiste adres. Bij Bakker Buitenleven worden tuingenieters geboren! Tuingenot is een begrip die voor een ieder een andere betekenis kan hebben.

 

Tuingenot

Voor de één is tuingenot lekker ontspannen met een boek op die heerlijke loungebank. Op sommige momenten wil je gewoon lekker met je handen in de aarde wroeten. Voor de ander is tuingenot vooral een sociale gelegenheid met een barbecue of een feestje in de tuin. Het zijn allemaal manieren of verschillende momenten op een dag om echt van de tuin te genieten. Wij dragen graag bij aan de uitwerking van dit prachtige resultaat. Dat maakt ons werk zo leuk!

 

Bakker Buitenleven

Blijf op de hoogte

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden van tips en ideeën om ultiem tuingenot te ervaren? Volg ons dan op social media of kom een keer langs in onze showtuin.

 

    

Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren