Productgroep
Materiaal
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Prijs
Tuinelementen
100 Artikelen
Sorteer op
Stapelelement Schellevis Antraciet
11,40 stuk
Beschikbaar in 2 Maten
Levertijd:3-7 werkdagen
Blue Moon Afdekrand Promo
24,00 stuk
Beschikbaar in 4 Maten
230 stuks op voorraad
Tuinelementen

Tuinelementen

Tuinelementen zoals muurelementen en stapelblokken vormen een belangrijke basis voor je tuin. Met muurelementen maak je de mooiste plantenbakken en borders. Dankzij de vele soorten en maten kun je eindeloos variëren. Leuk om te gebruiken zijn de muurstrips. Gebruik hiervoor een goedkoop betonblok en plak de gewenste muurstrips erop voor een verrassend resultaat. Voor een strakke afwerking van het muurelement gebruik je een vijverrand of afdekrand van natuursteen of beton. Hierdoor blijft het tuinmuurtje meteen beter beschermd tegen groenaanslag. Bij de muurelementen zijn ook bijpassende traptreden te vinden van beton of natuursteen. Bezoek onze showtuin om voorbeelden van tuinmuurtjes te bekijken.

 

Welk materiaal moet ik kiezen?

Binnen de sierbestrating is er enorm veel keuze uit materialen voor sierbestrating. Bij Bakker Buitenleven kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo verkopen we onder andere betonnen tegels en keramische terrastegels. Maar ook natuurstenen tegels maken onderdeel uit van ons assortiment. Naast tegels vind u bij ons ook andere tuinelementen. Denk aan afdek- en vijverranten, muurelementen en stapelblokken. Deze zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo is er voor ieder wat wils. Welk materiaal sierbestrating u kiest is afhankelijk van een aantal zaken. Zo zijn keramische tegels onderhoudsvriendelijker, maar vaak ook hoger geprijsd.

 

Sierbestrating aanleggen

Sierbestrating aanleggen kunt u zelf doen. Het is wel belangrijk dat u hierbij de ondergrond eerst volledig egaliseert. Hierdoor komt de sierbestrating mooi strak te liggen. Dit werk luistert nauw. Bij Bakker Buitenleven nemen we ook graag uw hele tuinaanleg uit handen. Hiervoor werken we samen met professionele hoveniersbedrijven die uw droomtuin realiseren. We adviseren u hier graag in.

 

 

Wij scoren een 8.9 bij onze klanten en 97% beveelt ons aan

Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren