Materiaal
Kleur
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Prijs
Merk
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Tuinelementen
30 Artikelen
Sorteer op
Traptrede GeoColor+ Solid Black
67,00 stuk
Levertijd:5 werkdagen in N-H
Traptrede Schellevis Carbon
39,20 stuk
Beschikbaar in 4 Maten
Levertijd:5 werkdagen in N-H
Traptrede Schellevis Creme
76,80 stuk
Levertijd:5 werkdagen in N-H
Traptrede Schellevis Grijs
34,40 stuk
Beschikbaar in 4 Maten
Levertijd:5 werkdagen in N-H
Traptrede Schellevis Taupe
48,00 stuk
Levertijd:5 werkdagen in N-H
Traptreden

Traptreden

Traptreden worden vaak gebruikt om diepte te creëren in de tuin of om verschillende hoogtes te overbruggen in de sierbestrating. Bij ons kun je traptreden vinden van hardsteen, graniet en beton. De Schellevis traptreden zijn gemaakt van beton en kenmerken zich door de luchtbelletjes in het oppervlak. Traptreden van Schellevis zijn verkrijgbaar als L-model of als massief blok in verschillende kleuren. De natuursteen traptreden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, maar kunnen ook op maat worden gemaakt. Vraag onze verkopers voor meer informatie hierover. Wij hebben diverse traptreden van beton en natuursteen op voorraad in onze vestiging in Heemskerk. 

Welk materiaal moet ik kiezen?

Binnen de sierbestrating is er enorm veel keuze uit materialen voor sierbestrating. Bij Bakker Buitenleven kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo verkopen we onder andere betonnen tegels en keramische terrastegels. Maar ook natuurstenen tegels maken onderdeel uit van ons assortiment. Naast tegels vind u bij ons ook andere tuinelementen. Denk aan afdek- en vijverranten, muurelementen en stapelblokken. Deze zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo is er voor ieder wat wils. Welk materiaal sierbestrating u kiest is afhankelijk van een aantal zaken. Zo zijn keramische tegels onderhoudsvriendelijker, maar vaak ook hoger geprijsd.

 

Sierbestrating aanleggen

Sierbestrating aanleggen kunt u zelf doen. Het is wel belangrijk dat u hierbij de ondergrond eerst volledig egaliseert. Hierdoor komt de sierbestrating mooi strak te liggen. Dit werk luistert nauw. Bij Bakker Buitenleven nemen we ook graag uw hele tuinaanleg uit handen. Hiervoor werken we samen met professionele hoveniersbedrijven die uw droomtuin realiseren. We adviseren u hier graag in.

 

 

Wij scoren een 8.9 bij onze klanten en 97% beveelt ons aan

Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren