Categorie
Bakker's Keuze
Geen filter opties gevonden
Actie
Geen filter opties gevonden
Op Voorraad
Bewust Buitenleven
Materiaal
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Lengte
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Kleur / Behandeling
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Afwerking
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Dikte
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Prijs
Timmerhout
144 Artikelen
Sorteer op
Timmerhout

Timmerhout

Timmerhout koop je bij Bakker Buitenleven

Timmerhout voor in de tuin kan worden gebruikt om je tuin meer comfort en uitstraling te geven. Bouw een tuinhuisje, speeltoestel, schutting of veranda en geniet nóg meer van je eigen tuin. Bakker Buitenleven geeft je de mogelijkheid om jouw project direct goed te beginnen. Tuinpalen en planken kopen is de eerste stap naar dat tuinhuisje of die schutting!

Houten planken van hoge kwaliteit en stevige, betrouwbare schutting palen geven je de vrijheid om je tuin helemaal in te richten en op te bouwen vanuit je eigen persoonlijke voorkeur. Bij ons heb je de kans om te kiezen uit een breed assortiment, waarin uiteenlopende houttypes zijn vertegenwoordigd. Van Douglas hout tot grenen, je kunt kopen waar jouw tuin om vraagt! Je kunt bij ons houten planken en houten balken kopen die zijn geïmpregneerd voor het beste resultaat.

Verschillende soorten hout

Bij Bakker Buitenleven hebben we gezorgd voor een brede selectie van verschillende soorten hout om mee te werken. Je vindt bij ons alleen de hoogste kwaliteit vuurhout, Douglas hout, hardhouten planken geïmpregneerd grenen en allerlei andere soorten. Douglashout kopen? Maak optimaal gebruik van onze scherpe prijzen, persoonlijke service en snelle levertijden. In het assortiment van Bakker Buitenleven vind je alles wat je nodig hebt voor jouw project.

Composiet, regels, liggers, gordingen, tuinpalen, tuin- en schuttingplanken, rabatdelen en natuurlijk vlonderplanken. In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt. Omdat wij uit eigen voorraad leveren, beschikken wij bovendien over een indrukwekkend volume en kunnen wij snel schakelen. Vanzelfsprekend hebben we ook gezorgd voor andere benodigdheden, zoals beits, ijzerwaren en beslag voor je poorten en deuren, betonpoeren, speelaccessoires en bloembakken.

Doeleinden houttypes

Het timmerhout van Bakker Buitenleven is van uitzonderlijk hoge kwaliteit en is daarom geschikt voor een scala van doeleinden. Bouw je eigen schutting, tuinhuisje, terras, tuinhek of veranda. Met onze schutting palen en planken, karakteristiek steiger hout, douglas planken en tuin palen en al het andere hout dat je nodig hebt voor jouw project wordt het gedroomde eindresultaat al snel werkelijkheid.

Met hardhouten vlonderplanken bouw je een stevige en prachtige veranda, waarop je comfortabel kunt genieten van al het groen in je tuin. Of bouw tuinafscheidingen en tuindeuren om optimaal van je privacy te kunnen genieten. Ook extra opbergruimte is eenvoudig te realiseren met houten planken, die alles er direct natuurlijk en gezellig uit laten zien. Als dé tuinspecialist in Nederland staan wij voor je klaar met advies op maat en professionele tips om jouw timmerhout nóg beter te gebruiken.

Levering hout op locatie

Bakker Buitenleven geeft jou de mogelijkheid om zelf te kiezen hoe het timmerhout op jouw projectlocatie komt. Je kunt jouw rabatdelen en douglas hout na bestellen zelf ophalen bij ons in Heemskerk. Heb je liever dat wij met onze eigen vrachtwagen al je schutting palen en planken bij je komen afleveren? Wij hebben een uitstekende bezorgservice, waarmee wij in heel Noord-Holland materialen leveren.

Ben je niet helemaal zeker van de hoeveelheid houten planken en palen die je nodig zult hebben voor het voorgenomen project? Vraag onze vriendelijke en ervaren medewerkers om hulp. Met doordachte, persoonlijke tips wordt meten en berekenen van afstanden en oppervlaktes aan stuk gemakkelijker.

Wij scoren een 8.9 bij onze klanten en 97% beveelt ons aan

Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren