Sierbestrating

Sierbestrating

Omdat het belangrijk is om ruime keuzemogelijkheden te hebben wanneer je sierbestrating gaat uitzoeken, heeft Bakker Buitenleven gezorgd voor een ruim assortiment! Met uiteenlopende maten van siertegels en sierstenen. Ook voor de bestrating van je tuin zijn talloze mogelijkheden, van keramische terrastegels tot nostalgische klinkers. Onze goed opgeleide medewerkers geven professionele tips en ondersteunen met persoonlijk advies. Voor je jouw sierbestrating gaat bestellen moet je natuurlijk zorgvuldig meten. Geef de juiste maten aan ons door en wij helpen om te berekenen hoeveel je precies nodig hebt voor je project.

Welke sierbestrating past bij mijn tuin?

Zoals beloofd vind je bij Bakker Buitenleven alles wat je nodig hebt voor sier- en tuinbestrating. Kies uit een breed aanbod van betontegels, keramische tegels, natuursteen tegels of tijdloze klinkers. Met zoveel keuze heb jij de mogelijkheid de sfeer en uitstraling van je tuin helemaal zelf te bepalen. Welke tuin bestrating past bij jou, welke kant wil je op met jouw tuin? Ben je al zo ver met de tuin dat je toe bent aan muurstrips, palissadebanden of traptreden? Er zijn vast genoeg ideeën. Maak je geen zorgen, Bakker Buitenleven helpt je door het hele proces heen.

Welk materiaal moet ik kiezen?

De materiaalkeuze hangt af van allerlei factoren. Onder de schommel van je kinderen leg je niet zomaar betontegels. Het gebruik van rubbertegels is dan een stuk veiliger. Hoe vaak wordt over een terras gelopen? Is dat slechts enkele weken per jaar, wanneer het zonnetje schijnt? Of ben jij een echt buitenmens? Natuursteen, keramische tegels, beton, oud gebakken óf nieuw gebakken klinkers. Laat je adviseren over de voor- en nadelen door onze ervaren medewerkers.

De voor- en nadelen van sierbestrating

De praktische voordelen van sierbestrating liggen voor de hand. Sierbestrating is namelijk gemakkelijk en snel te reinigen. Met een bezem houd je het gemakkelijk netjes en schoon. Een flinke regenbui gehad? Ga er met een trekker overheen en je spoelt al het vuil er makkelijk af. Eens in de zoveel tijd kun je met een terrasreiniger de hardnekkigere plekken reinigen. Sier- en tuin bestrating ziet er direct weer als nieuw uit. Een stevige bodem waarop je gezellig kunt barbecueën, een terrasje kunt maken of een luie tuinstoel kunt plaatsen. Maar door sierbestrating in je tuin te laten leggen heb je wel minder groen in de tuin. Houd rekening met mogelijkheden voor plantenbakken om gezellige planten en bomen in te zetten. Zorg trouwens ook voor een afvoer, zodat regenwater veilig weg kan stromen.

Rijd je met auto’s over de bestrating van je tuin? Of is je eikenhouten tuinmeubilair wat aan de zware kant? Houd er dan rekening mee dat de ondergrond wat kan verzakken en er nu en dan onderhoud vereist is. Natuurlijk adviseert Bakker Buitenleven u volledig op maat wanneer het aankomt op uw eigen terras.

Kosten van sierbestrating

Wat zal een tuin bestraten kosten? De prijzen voor sierbestrating zijn bij Bakker Buitenleven transparant en eerlijk. De echte vraag is: Wat wil je precies in jouw tuin? De goedkoopste betonstenen heb je bij ons al voor 14,95 per vierkante meter. Droom je groot en wil je prachtig leisteen in jouw sier- en tuin bestrating? Dan helpen wij jou aan een scherpe prijs van nog géén 128 euro per vierkante meter. Bakker Buitenleven helpt je graag bij het berekenen wat jouw tuin bestraten zal kosten.

Zelf aan de slag of uitbesteden

Zelf je tuin bestraten geeft je de kans om het helemaal op jouw manier te doen. Wanneer je dat helemaal niet zit zitten kun je het altijd nog uitbesteden. Wij werken nauw samen met de beste hoveniers en stratenmakers in de regio en bemiddelen graag naar de geschikte vakman. Snel, voordelig en professioneel gelegde sierbestrating maakt jouw tuin helemaal af.

Wij scoren een 8.9 bij onze klanten en 97% beveelt ons aan

Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren