Services

Omdat wij precies begrijpen wat er komt kijken bij de verbouwing van je tuin, bieden wij diverse services en speciaal tuinmaterieel aan om te zorgen dat je tuinklus zo gladjes mogelijk verloopt.

Tuinafval 
Wij bieden diverse mogelijkheden aan om gemakkelijk van je tuinafval af te komen.

Afbeeldingsresultaat voor container huren Kraanauto

 

 • Bestel een lege bigbag om je tuinafval zoals grond, groen en puin in weg te gooien. KLUSTIP: Zorg dat de gevulde afvalzak klaarstaat als we je bestelde materialen komen afleveren. Dat scheelt je dubbele transportkosten en het is meteen mooi opgeruimd in je tuin!
 • Ook kun je bij ons een afval container bestellen van 3, 10 of 18 kuub met of zonder deur. Neem even contact met ons op voor de voorwaarden.
 • Voor het zwaardere werk kun je je tuinafval laten opknijpen en afvoeren door onze professionele chauffeur met kiepauto. Wij hanteren een uurtarief van € 75,- exclusief btw. Ook kun je het opknijpen en afvoeren van je tuinafval combineren met de levering van je materialen. Hiervoor berekenen wij een gecombineerd tarief. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Bel dan even met onze verkoopafdeling.
 • Op onze vestiging in Heemskerk hebben wij diverse bunkers waar je voordelig en gemakkelijk je tuinafval kunt storten. Bij ons kun je het volgende kwijt:
  • Betonpuin
  • Groenafval
  • Grond
 • Wij nemen gebruikte betontegels van 30x30 en 40x60 gratis in. Hiervoor gelden wel speciale voorwaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Verhuur

Bij het maken van een terras of tuinpad zijn er verschillende speciale gereedschappen die je nodig hebt. Wij verkopen nieuw straatgereedschap en tuingereedschap, maar je kunt ook veel tuin materieel bij ons huren. Zo hebben wij lichte en zware trilplaten, stenenknippers, aanhangwagens, palenrammers, voegkruizen, grondboren, kruiwagens en nog veel meer te huur. Bekijk hier onze tarievenlijst. Kom langs bij ons in Heemskerk of reserveer de huurmaterialen via de telefoon. Wij kunnen de verhuurde materialen ook meeleveren met je bestelling.

Trilplaat Afbeeldingsresultaat voor kruiwagen Afbeeldingsresultaat voor stenenknipper Afbeeldingsresultaat voor aanhangwagen enkelas

 

Zaagservice
Omdat het zagen van bestrating een speciale klus is en zwaar materieel vergt, kun je bij ons je tuintegels op maat laten zagen. Het zagen van beton, natuursteen of keramische terrastegels kost € 7,50 per zaagsnede en kan vaak terwijl je wacht. Ook kun je opsluitbanden of muurelementen laten zagen. Bij meer dan 6 zaagsneden berekenen wij een voordeliger tarief. Vraag een prijs op maat bij 1 van onze verkopers.


Het zagen van je aangeschafte tuinplanken of tuinpalen is een gratis service. Bij grote aantallen tuinhout rekenen wij een kleine vergoeding.


Inladen van zware tuinmaterialen

Bij het afhalen van tuinartikelen bij ons in Heemskerk zoals een zakje zand, grind, potgrond of andere zware materialen zoals tegels en muurblokken rijdt je ons terrein op en wordt je altijd geholpen bij het laden door één van onze medewerkers. Je kunt dus iedereen om een boodschap sturen en meteen aan de slag in je tuin.