Ik wil samenwerken met Bakker Buitenleven!

 

Wij helpen je met elke klus. Samenwerken met Bakker Buitenleven is efficiënt, bespaart tijd en is voordelig. Maar we staan ook bekend om onze gezelligheid én goede koffie!

Wat gebeurt er na aanmelding? 

  • Zodra wij jouw aanmelding binnen hebben, nemen wij z.s.m. contact met je op om je inschrijving compleet te maken. Indien gewenst maken we een afspraak om elkaar te leren kennen en onze samenwerking door te spreken.
  • Heb je direct al een project welke je met ons wilt doornemen? Neem dan meteen telefonisch contact met ons op via 0251-232314, of kom langs in Heemskerk!

Meld je nu aan en krijg €100 korting óf gratis bezorging op je eerste order.*

 

Eerst meer weten over samenwerken met Bakker Buitenleven?

Lees het in onze brochure Full-Service voor Professionals.

De kleine lettertjes, en die houden we graag simpel:

* De korting óf gratis bezorging naar keuze is eenmalig geldig per klant en alleen voor nieuwe klanten. €100 korting is geldig bij elke bestelling boven de €1.000, zowel bij afhalen als bezorgen. De gratis bezorging is geldig bij een bestelling vanaf €2.000.

** De eerste order dient altijd vooraf betaald te worden. Nadat de inschrijving compleet is kan voor volgende orders op rekening betaald worden binnen 14 dagen. Na een goedgekeurde automatische incasso kan ook direct gekozen worden voor achteraf betalen.

Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren