Kleur
Prijs
Inframaterialen
2 Artikelen
Sorteer op

Rijwielblokken

Rijwielblokken kun je bij ons online bestellen in twee verschillende soorten: diagonaal en recht. Deze rijwielstandaarden zorgen voor een goede afbakening voor fietsen op een parkeerterrein. Onze rijwielblokken zijn standaard voorzien van een blok beton onder de standaard, zodat deze stevig is te bevestigen in de grond en de fiets goed kan blijven staan. Ben je op zoek naar meer speciale materialen voor terreininrichting? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling, wij gaan dan voor je op zoek naar het gewenste artikel.

Welk materiaal moet ik kiezen?

Binnen de sierbestrating is er enorm veel keuze uit materialen voor sierbestrating. Bij Bakker Buitenleven kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo verkopen we onder andere betonnen tegels en keramische terrastegels. Maar ook natuurstenen tegels maken onderdeel uit van ons assortiment. Naast tegels vind u bij ons ook andere tuinelementen. Denk aan afdek- en vijverranten, muurelementen en stapelblokken. Deze zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo is er voor ieder wat wils. Welk materiaal sierbestrating u kiest is afhankelijk van een aantal zaken. Zo zijn keramische tegels onderhoudsvriendelijker, maar vaak ook hoger geprijsd.

 

Sierbestrating aanleggen

Sierbestrating aanleggen kunt u zelf doen. Het is wel belangrijk dat u hierbij de ondergrond eerst volledig egaliseert. Hierdoor komt de sierbestrating mooi strak te liggen. Dit werk luistert nauw. Bij Bakker Buitenleven nemen we ook graag uw hele tuinaanleg uit handen. Hiervoor werken we samen met professionele hoveniersbedrijven die uw droomtuin realiseren. We adviseren u hier graag in.

 

 

Wij scoren een 8.9 bij onze klanten en 97% beveelt ons aan

Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren