Prijs
Inhoud
Diversen
7 Artikelen
Sorteer op
BIOnyx Natuursteenreiniger 750 ml
10,95 stuk
Levertijd:Direct Leverbaar
Dovam Cleaner Can 5 liter
66,50 stuk
Levertijd:Direct Leverbaar
Onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen

Heb je genoeg van de alg en mos op je bestrating of wil je graag de originele kleur behouden? Gebruik dan onze onderhoudsmiddelen voor sierbestrating van Varistone. Deze bestrating onderhoudsmiddelen zijn zeer gemakkelijk in gebruik en werken zeer snel en efficiënt bij het verwijderen van algen, mos en kalkuitbloei op je bestrating. Tevens zijn er onderhoudsmiddelen voor het impregneren en verdiepen van de kleur van de sierbestrating. De onderhoudsmiddelen zijn geschikt voor alle typen bestrating zoals betontegels, natuursteen tuintegels en gebakken klinkers.

 

Welk materiaal moet ik kiezen?

Binnen de sierbestrating is er enorm veel keuze uit materialen voor sierbestrating. Bij Bakker Buitenleven kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo verkopen we onder andere betonnen tegels en keramische terrastegels. Maar ook natuurstenen tegels maken onderdeel uit van ons assortiment. Naast tegels vind u bij ons ook andere tuinelementen. Denk aan afdek- en vijverranten, muurelementen en stapelblokken. Deze zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo is er voor ieder wat wils. Welk materiaal sierbestrating u kiest is afhankelijk van een aantal zaken. Zo zijn keramische tegels onderhoudsvriendelijker, maar vaak ook hoger geprijsd.

 

Sierbestrating aanleggen

Sierbestrating aanleggen kunt u zelf doen. Het is wel belangrijk dat u hierbij de ondergrond eerst volledig egaliseert. Hierdoor komt de sierbestrating mooi strak te liggen. Dit werk luistert nauw. Bij Bakker Buitenleven nemen we ook graag uw hele tuinaanleg uit handen. Hiervoor werken we samen met professionele hoveniersbedrijven die uw droomtuin realiseren. We adviseren u hier graag in.

 

 

Wij scoren een 8.9 bij onze klanten en 97% beveelt ons aan

Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren