Materiaal
Kleur
Prijs
Merk
Tuinelementen
6 Artikelen
Sorteer op
Muurstrips

Muurstrips

Met muurstrips van natuursteen creëer je in een handomdraai een verrassende bloembak of tuinmuur. Wij hebben diverse soorten en kleuren muurstrips van leisteen op voorraad. Als je muurstrips wilt gebruiken, dan adviseren wij je een zo goedkoop mogelijk betonblok aan te schaffen, want het tuinmuurtje zie je daarna niet meer terug. Je kunt de muurstrips gemakkelijk zelf plaatsen met steenlijm. Ook zijn er hoekstukken verkrijgbaar, waarmee je de bloembak of het tuinmuurtje geheel kunt bekleden. Onze muurstrips worden niet alleen voor buiten, maar bijvoorbeeld ook binnen bij een open haard gebruikt.

Welk materiaal moet ik kiezen?

Binnen de sierbestrating is er enorm veel keuze uit materialen voor sierbestrating. Bij Bakker Buitenleven kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo verkopen we onder andere betonnen tegels en keramische terrastegels. Maar ook natuurstenen tegels maken onderdeel uit van ons assortiment. Naast tegels vind u bij ons ook andere tuinelementen. Denk aan afdek- en vijverranten, muurelementen en stapelblokken. Deze zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo is er voor ieder wat wils. Welk materiaal sierbestrating u kiest is afhankelijk van een aantal zaken. Zo zijn keramische tegels onderhoudsvriendelijker, maar vaak ook hoger geprijsd.

 

Sierbestrating aanleggen

Sierbestrating aanleggen kunt u zelf doen. Het is wel belangrijk dat u hierbij de ondergrond eerst volledig egaliseert. Hierdoor komt de sierbestrating mooi strak te liggen. Dit werk luistert nauw. Bij Bakker Buitenleven nemen we ook graag uw hele tuinaanleg uit handen. Hiervoor werken we samen met professionele hoveniersbedrijven die uw droomtuin realiseren. We adviseren u hier graag in.

 

 

Wij scoren een 8.9 bij onze klanten en 97% beveelt ons aan

Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren