Bakker's Keuze
Geen filter opties gevonden
Geschikt voor oprit
Op Voorraad
Bewust Buitenleven
Afmeting
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Dikte
Kleur
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Merk
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Prijs
Bestrating
165 Artikelen
Sorteer op
Keramische terrastegels

Keramische terrastegels

Steeds populairder voor sierbestrating in de tuin zijn keramische terrastegels. Keramische terrastegels zijn een prachtig alternatief voor natuurstenen tegels. Keramiek tegels zorgen voor een strakke, eigentijdse uitstraling van je tuin. Daarbij zijn ze makkelijk schoon te maken, slijtvast en duurzaam. Keramische tegels duur? Bij Bakker Buitenleven koop je de mooiste keramische terrastegels tegen een scherpe prijs. Bakker heeft in het assortiment merken zoals VTwonen, MBI en Stonebase. Dit betekent altijd een ruime keus in verschillende stijlen keramische tegels. Over de kwaliteit hoef je geen twijfels te hebben: alle tegels zijn Italiaans fabricaat!

Keramische tegels voor buiten

Keramische tegels buiten hebben grote voordelen. Ze zien er prachtig uit, zijn slijtvast én krasvast. De kleur blijft eindeloos mooi, doordat keramische tegels UV bestendig zijn en er komen geen vlekken of groene aanslag op. Ze zijn vorstbestendig, duurzaam, worden niet glad en zijn gemakkelijk schoon te houden. Ook kunnen keramische tegels een hogere belasting aan dan natuurstenen tegels. Samen met de rustieke, natuurlijke uitstraling maakt dit alles de keramische terrastegel tot de ideale tuintegel.

Inleveren op kleur of stijl is niet nodig, voor iedere smaak zijn er keramische buitentegels. De beschikbare kleuren zijn donkere kleuren, zoals donkergrijs, zwart en antraciet en hele lichte kleuren, zoals crème en zandkleur. Ook zijn combinaties van kleuren mogelijk. Sommige keramische terrastegels hebben patronen die je doen denken aan de betegeling in Zuid-Europese vakantielanden, zoals Portugal of Griekenland. Het verschil in prijs met andere soorten terrastegels wordt steeds kleiner, zodat keramische terrastegels ook financieel een goede keuze zijn, zeker wanneer je weet dat keramische tegels een leven lang mee gaan.

Welke afmeting keramiek tegels moet ik kiezen?

Er zijn vele formaten keramische terrastegels. Het meest populair is de keramische tegel van 60 x 60 centimeter, maar er zijn nog veel grotere tegels, zoals 90 x 90 cm en zelfs 100 x 100 cm. De afmetingen lopen op tot 120 x 60 centimeter. De tegels kunnen vierkant zijn of rechthoekig. Een wat kleinere tegel is flexibeler te leggen. Deze keramische terrastegels zijn 30 millimeter dik of nog dikker en kun je gewoon in een zandbed leggen. Sommige tegels hebben een speciale drainerende ondergrond nodig, andere tegels hebben een betonnen onderlaag en kunnen daarom op elke ondergrond gelegd worden. Dit soort tegels met een keramische bovenlaag combineert de uitstraling van de keramische buitentegel met het gemak van een betontegel.

Het beste advies voor je keramische tegels

Laat je over dit soort aspecten goed informeren en adviseren door de tuinadviseurs van Bakker Buitenleven. Elke tuin is anders en we hebben de ervaring en de kennis om te kunnen beoordelen welke soort tegel het beste bij jouw tuin past. Natuurlijk kun je voor de benodigdheden voor de ondergrond voor je tegels, zoals beton en zand, ook bij ons terecht. Voor keramische tegels verkopen we een speciale voegmortel, zodat je tegels netjes tegen elkaar aan komen te liggen en gras en onkruid geen kans meer krijgt om tussen de tegels door te groeien.

Kosten van keramische tuintegels

De kosten van keramische terrastegels worden uitgedrukt in een prijs per vierkante meter. Dat maakt vergelijken tussen al die afmetingen en soorten tegels het gemakkelijkst. De kosten kunnen flink uiteen lopen en beginnen bij ongeveer € 45,- per vierkante meter. De duurste tegels kosten rond de € 100,-. In alle prijsklassen is veel keus en we hebben regelmatig mooie aanbiedingen. Houd daarvoor de website in de gaten. Wil je de tegels in het echt bewonderen? Kom dan naar de showtuin in Heemskerk en laat je inspireren. Wil je graag persoonlijk advies? Maak dan een afspraak. We nemen een heel uur de tijd voor je, zodat je goed geïnformeerd kunt worden en een weloverwogen keuze kunt maken uit het assortiment. Bel gerust, de koffie staat voor je klaar!

Zelf aan de slag of uitbesteden

Misschien ben je heel erg handig en kijk je al uit naar het moment dat de tegels worden geleverd en kun je niet wachten om aan de slag te gaan. Het is ook mogelijk dat je er wat tegenop ziet om zo’n precies werkje zelf te moeten doen. In het laatste geval kan Bakker Buitenleven je helpen. Je kunt het bestraten namelijk aan ons uitbesteden. We hebben een groot netwerk van hoveniers en stratenmakers in jouw regio en zoeken voor jou de beste vakman om je keramische buitentegels te leggen. Zo weet je zeker dat je tuin er pico bello uit ziet voor een acceptabele prijs. Toch alles zelf doen? Dan kun je je keramische terrastegels bij ons komen afhalen of thuis laten bezorgen. De kosten en voorwaarden kun je vinden op onze website. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt, want we helpen je graag!

Wij scoren een 8.9 bij onze klanten en 97% beveelt ons aan

Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren