• Je winkelwagen is (nog) leeg

Inspiratie

'Geef de natuur de ruimte door te variëren en combineren met eerlijke materialen'

Door: redactie van Bakkerbuitenleven

Onze showtuin hieronder is geïnspireerd op het thema 'Bewust Buitenleven'. Je kunt hier verschillende soorten duurzame materialen vinden die oftewel heel lang meegaan of zorgen voor een goede afwatering. Bovendien is er een combinatie gemaakt met GreenSand (olivijn) wat CO2 reducerend werkt. Voor de vlonder is een stevige Douglas lariks tuinplank gebruikt met daarin een mooie oude fruitboom geïntegreerd. De zwerfkeien geven het geheel een robuuste en stoere uitstraling.

Met een boomstronk en een Schellevis Oudhollandse betontegel van 200x100x10H cm. hebben we een fantastische natuurlijke tafel gemaakt.

Tuininspiratie Pergola - Bakker Buitenleven
Showtuin Boomstronk Tafel | Bakker Buitenleven
Tuininspiratie Flagstones - Bakker Buitenleven

Geef de natuur de ruimte

In een natuurlijke tuin werk je veel met hout om de uitstraling stoer en puur te houden. Door het toevoegen van een mooie houten loungeset maak je het plaatje compleet en met prairiebeplanting zorg je voor een mooi en speels geheel.

Met keramische terrastegels in speciale langformaten in combinatie met grind creëer je een speels pad. Het voordeel van keramische tegels is dat ze kleurvast, krastvast en anti-slip zijn. Bovendien zorgt grind ervoor dat het pad goed waterdoorlatend blijft door de natuurlijke afwatering. Een schapenhek van kastanjehout zorgt voor het ultieme landelijke buitenleven gevoel!

Tuininspiratie Douglas Vlonder - Bakker Buitenleven
Tuininspiratie Keramische Tegels - Bakker Buitenleven
Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren