Kleur
Prijs
Inframaterialen
1 Artikelen
Sorteer op
MBI Grijze grasbetontegels
22,75 m2
Beschikbaar in 2 Maten
Levertijd:5 werkdagen in N-H

Grasbetontegels

Grasbetontegels worden vaak gebruikt op opritten en paden, maar tegenwoordig zie je ze ook heel vaak worden toegepast op het terras of als pad in de tuin. De grasbetontegel van MBI zorgt voor een prima waterdoorlatendheid. Bepaal van te voren voor welke toepassing je de grasbetontegel wilt gebruiken in verband met de belasting en de onderlaag die je moet gebruiken.

Welk materiaal moet ik kiezen?

Binnen de sierbestrating is er enorm veel keuze uit materialen voor sierbestrating. Bij Bakker Buitenleven kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo verkopen we onder andere betonnen tegels en keramische terrastegels. Maar ook natuurstenen tegels maken onderdeel uit van ons assortiment. Naast tegels vind u bij ons ook andere tuinelementen. Denk aan afdek- en vijverranten, muurelementen en stapelblokken. Deze zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo is er voor ieder wat wils. Welk materiaal sierbestrating u kiest is afhankelijk van een aantal zaken. Zo zijn keramische tegels onderhoudsvriendelijker, maar vaak ook hoger geprijsd.

 

Sierbestrating aanleggen

Sierbestrating aanleggen kunt u zelf doen. Het is wel belangrijk dat u hierbij de ondergrond eerst volledig egaliseert. Hierdoor komt de sierbestrating mooi strak te liggen. Dit werk luistert nauw. Bij Bakker Buitenleven nemen we ook graag uw hele tuinaanleg uit handen. Hiervoor werken we samen met professionele hoveniersbedrijven die uw droomtuin realiseren. We adviseren u hier graag in.

 

 

Wij scoren een 8.9 bij onze klanten en 97% beveelt ons aan

Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren