Materiaal
Kantopsluiting
8 Artikelen
Sorteer op
Col-Met Kantopsluiting

Col-Met Kantopsluiting

De COL-MET randbegrenzing is verkrijgbaar in diverse materialen zoals Corten staal, verzinkt staal of aluminium. Het randbegrenzing systeem van Mevoline is zeer duurzaam en gemakkelijk aan te leggen. De kantopsluiting is eenvoudig te buigen waardoor het mogelijk is om rondingen en hoeken in de tuin te creëren. Een kantopsluiting van Col-met geeft een strakke uitstraling aan de tuin en biedt vele moderne oplossingen voor het opsluiten van paden en terrassen.

Welk materiaal moet ik kiezen?

Binnen de sierbestrating is er enorm veel keuze uit materialen voor sierbestrating. Bij Bakker Buitenleven kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo verkopen we onder andere betonnen tegels en keramische terrastegels. Maar ook natuurstenen tegels maken onderdeel uit van ons assortiment. Naast tegels vind u bij ons ook andere tuinelementen. Denk aan afdek- en vijverranten, muurelementen en stapelblokken. Deze zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo is er voor ieder wat wils. Welk materiaal sierbestrating u kiest is afhankelijk van een aantal zaken. Zo zijn keramische tegels onderhoudsvriendelijker, maar vaak ook hoger geprijsd.

 

Sierbestrating aanleggen

Sierbestrating aanleggen kunt u zelf doen. Het is wel belangrijk dat u hierbij de ondergrond eerst volledig egaliseert. Hierdoor komt de sierbestrating mooi strak te liggen. Dit werk luistert nauw. Bij Bakker Buitenleven nemen we ook graag uw hele tuinaanleg uit handen. Hiervoor werken we samen met professionele hoveniersbedrijven die uw droomtuin realiseren. We adviseren u hier graag in.

 

 

Wij scoren een 8.9 bij onze klanten en 97% beveelt ons aan

Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren