BLUESTONE PIAZZO ELEGANCE 60X60X2,5CM (gevlamd+geborsteld)

94,50 per m2

Extra informatie

Een van de populairste natuursteen tegels is de blauwe hardsteen Blue Moon of 'Spotted Bluestone'. Deze tegels zijn zeer geschikt voor een modern terras of voor uw oprit...

  • Meer
Berzorgregio: Noord-Holland

U bestelt

BLUESTONE PIAZZO ELEGANCE 60X60X2,5CM (gevlamd+geborsteld)
BLUESTONE PIAZZO ELEGANCE 60X60X2,5CM (gevlamd+geborsteld)
  • Specificaties
  • Extra informatie
  • Bezorginformatie

Bijpassende producten

Stopzand / straatzand Bigbag (1500 kg)
37,50 stuk
Levertijd: Direct leverbaar in NH

Extra informatie

Een van de populairste natuursteen tegels is de blauwe hardsteen Blue Moon of 'Spotted Bluestone'. Deze tegels zijn zeer geschikt voor een modern terras of voor uw oprit. Spotted Blue stone is een hardsteensoort uit China, ook wel Chinees hardsteen genoemd. De compacte grijs/blauwe kalkstenen zijn miljoenen jaren geleden gevormd en worden gekenmerkt door talloze fossielen en 'spots' (vlekken) die zich in de steen aftekenen.De Blue Moon hardsteentegel is mooi van kleur en heeft een tijdloos karakter. De kleur van van Blue stone loopt langzaam terug van donkerblauw naar grijsblauw. Ondanks de hardheid van Blue stone is dit type steen gevoelig voor krassen. Door kalkafzetting en weersinvloeden worden de krassen na verloop van tijd minder zichtbaar.Piazzo Elegance betekent dat de tegel gevlamd en geborsteld is. Hierdoor krijgt de tegel een ruw oppervlak en worden de fossielen beter zichtbaar.

Specificaties

Artikelnummer 2731847
Collectie Natuursteen tuintegels
Merk REDSUN
Materiaal Hardsteen
Garantie 1 jaar

Bezorginformatie

Hoe bereken ik mijn bezorgkosten?
Sierbestrating en toebehoren, tuinhout en overkappingen worden alleen bezorgd in Noord-Holland. Bereken hier je verzendkosten.

Alle andere tuinartikelen worden vanaf € 795,- GRATIS thuisbezorgd. Klik hier om onze verzendkosten te bekijken.  

Waar bezorgen wij?
Wij bezorgen alle aankopen graag bij je thuis. Afhankelijk per productgroep verzenden wij je bestelling door heel Nederland en België. Onze bezorgtijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

  • Snel geleverd
  • Persoonlijke service
  • Showtuin 6 dagen per week geopend
  • Heel veel inspiratie
Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren