Bakkers keuzes
Geschikt voor oprit
Budgetvriendelijk
Bewust Buitenleven
Afmeting
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Dikte
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Kleur
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Merk
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Prijs
Bestrating
226 Artikelen
Sorteer op
Cityscapes - Studio Wae
59,95 m2
Beschikbaar in 3 Maten
4.13 m2 op voorraad
Smartton Mont Blanc Redsun
29,35 m2
Beschikbaar in 3 Maten
Levertijd:3-7 werkdagen
Tumbelton Extra Coal
17,95 m2
Beschikbaar in 5 Maten
Levertijd:3-7 werkdagen
Tumbelton Extra Gothic
19,65 m2
Beschikbaar in 5 Maten
Levertijd:3-7 werkdagen
Tumbelton Extra Grey
22,30 m2
Beschikbaar in 2 Maten
Levertijd:3-7 werkdagen
Tumbelton Extra Large Kilimanjaro
28,25 m2
Beschikbaar in 4 Maten
Levertijd:3-7 werkdagen
Betontegels

Betontegels

Kleurvaste, getrommelde, strakke, maat- en slijtvaste betontegels; bijna alles is mogelijk met sier betontegels. Geïnspireerd op de natuur, bieden betontegels een praktische oplossing voor elk terras en elke oprit. Wij zijn dealer van MBI beton, bekend van GeoSteen kleurvaste betontegels, trommelstenen (koppelstones) en gecoate betontegels. Daarnaast leveren wij Schellevis beton met haar bekende Oudhollandse betontegels in diverse kleuren en de collectie van RedSun beton bestrating. Kom gerust eens langs in onze showtuin in Heemskerk voor tuininspiratie!

 

Welk materiaal moet ik kiezen?

Binnen de sierbestrating is er enorm veel keuze uit materialen voor sierbestrating. Bij Bakker Buitenleven kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo verkopen we onder andere betonnen tegels en keramische terrastegels. Maar ook natuurstenen tegels maken onderdeel uit van ons assortiment. Naast tegels vind u bij ons ook andere tuinelementen. Denk aan afdek- en vijverranten, muurelementen en stapelblokken. Deze zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo is er voor ieder wat wils. Welk materiaal sierbestrating u kiest is afhankelijk van een aantal zaken. Zo zijn keramische tegels onderhoudsvriendelijker, maar vaak ook hoger geprijsd.

 

Sierbestrating aanleggen

Sierbestrating aanleggen kunt u zelf doen. Het is wel belangrijk dat u hierbij de ondergrond eerst volledig egaliseert. Hierdoor komt de sierbestrating mooi strak te liggen. Dit werk luistert nauw. Bij Bakker Buitenleven nemen we ook graag uw hele tuinaanleg uit handen. Hiervoor werken we samen met professionele hoveniersbedrijven die uw droomtuin realiseren. We adviseren u hier graag in.

 

 

Wij scoren een 8.9 bij onze klanten en 97% beveelt ons aan

Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren