Bakker's Keuze
Geen filter opties gevonden
Geschikt voor oprit
Budgetvriendelijk
Op Voorraad
Bewust Buitenleven
Afmeting
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Dikte
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Kleur
  • + Bekijk meer
  • - Toon minder
Merk
Prijs
Bestrating
198 Artikelen
Sorteer op
Eliton Supreme Adamello Redsun
Prijs op aanvraag
Beschikbaar in 2 Maten
Eliton Supreme Amiata Redsun
Prijs op aanvraag
Beschikbaar in 2 Maten
Eliton Supreme Kilimanjaro Redsun
Prijs op aanvraag
Beschikbaar in 2 Maten
Eliton Supreme Mount Everest Redsun
Prijs op aanvraag
Beschikbaar in 2 Maten
Eliton Supreme Amiata XXS Linea Redsun
Prijs op aanvraag
Beschikbaar in 2 Maten
Eliton XXS Kilimanjaro Redsun 60x60x4
Prijs op aanvraag
Beschikbaar in 2 Maten
Betontegels

Betontegels

Als dé tuinexpert van Noord-Holland heeft Bakker Buitenleven gezorgd voor een breed aanbod van hoge kwaliteit betontegels. Kies tussen uiteenlopende maten van betontegels en een ruime selectie van varianten. Van terrastegels tot ouderwetse klinkers. Bij ons kunt u rekenen op doordacht advies op maat en flexibele service. Onze stoeptegels van merken zoals MBI, Redsun en Schellevis zijn van uitstekende kwaliteit en worden tegen scherpe prijzen geleverd. Betontegels bestellen bij Bakker Buitenleven brengt u dichter bij uw tuin.

Waar zijn betontegels voor geschikt?

Met betontegels kan een zware tegel worden gelegd op een gestabiliseerd zandbed. Dit zorgt er voor dat de stoeptegels keurig op hun plaats blijven liggen, zodat u een stabieler terras heeft. Betontegels zijn prima opgewassen tegen vorst en andere weersomstandigheden. Bovendien is het beton van stoeptegels eenvoudig in combinatie te brengen met andere tuinelementen.

De voor- en nadelen van betontegels

De voordelen van stoeptegels zijn, zoals hierboven beschreven, dat zij degelijk zijn en een lang leven hebben in weer en wind. Ten opzichte van keramische tegels hebben de betontegels wel wat meer onderhoud nodig. Het vervoeren van de zware stoeptegels kan wat extra werk of kosten opleveren en het beton moet regelmatig worden gereinigd en onderhouden. Keramische tegels hebben wat minder onderhoud nodig. Deze zijn op hun beurt wel weer wat prijziger dan betontegels.

Wat zijn de belangrijkste afmetingen van betontegels?

Er is bij Bakker Buitenleven een breed scala aan maten betontegels beschikbaar. De grootte van een stoeptegel heeft veel invloed op de uitstraling van uw tuin, terras of pad. Bekijk daarom goed alle mogelijkheden voor u een beslissing maakt. Het formaat van de betontegels is namelijk belangrijker dan u denkt.

Betontegels 100 x 100

Betontegels van 100 x 100 geven een ruimtelijk gevoel en een mooi, vlak terras. Betontegels van een meter zorgen bovendien voor een opgeruimde en strakke tuin.

Betontegels 80 x 40

In een geschakeld patroon zien betontegels van 80 x 40 er prachtig uit. Kies voor de juiste structuur om het goed bij uw tuin of pad te laten passen en geniet van een prachtig terras.

Betontegels 60 x 60

Met de zeer populaire betontegels van 60 x 60 creëert u een mooie neutrale uitstraling in uw tuin. Houdt u van een strak terras, dan zijn deze vierkante stoeptegels het antwoord van nu.

Betontegels 60 x 30

Ook betontegels van 60 x 30 geven uw tuin een strakke uitstraling. Leg de betontegels geschakeld neer voor een mooi effect.

Betontegels 50 x 50

Met de uitstekend geprijsde betontegels van 50 x 50 geeft u het pad en uw terras een knusse uitstraling. Goedkope betontegels met een hoge kwaliteit vindt u bij Bakker Buitenleven.

 

Wij scoren een 8.9 bij onze klanten en 97% beveelt ons aan

Wij gebruiken cookies.
 Cookies NIET accepteren